Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de petits pois frais
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de mozzarella, coupée en dés (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 43.1 g
- Yağ
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 menit
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto de printemps
55 menit
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 menit
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto
30min
Risotto aux morilles
45 menit
Risotto aux petits pois-carotte
45 menit