![Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31F4C396-2328-4312-83ED-FE1710503A98/Derivates/878B3E97-3986-4010-8DC9-F0E6ACB0064A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de petits pois frais
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de mozzarella, coupée en dés (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 943 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 43.1 g
- Yağ
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto de printemps
55min
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Polenta aux olives
45min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Risotto au potiron
35min
Risotto au lait de coco
30 min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min