Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g água
-
2
c. chá de fermento biológico seco
veya 20 g fermento biológico fresco - 30 g azeite extravirgem, mais q.b. para untar
- 500 g farinha de trigo
- 1 c. chá de sal
- 50 g aveia em flocos
- 150 g mistura de sementes (gergelim, linhaça, girassol, abóbora, papoula), mais q.b. para polvilhar
- 30 g mel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão de fruta
2h 55 min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45 min
Pão de forma
1h 35 min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Broa de milho
2h 20min
Pão saloio
1h 25min
Carcaças
1 godz. 40 min
Pão de espelta
1h 45 min
Pão de forma
3h
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão alemão
2 Std.