Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Dinkelreis
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Steinpilze, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Butter, etwas mehr zum Anbraten
- 50 g Weißwein
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g frische Eierschwammerl, geputzt, je nach Größe halbiert oder geviertelt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 2 TL frische Petersilie, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1261 kJ / 301 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 Std.
Kürbisrisotto
45min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 Std.
Spargel-Safran-Risotto
35min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 Std.
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Grünes Spargel-Risotto
45min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min