Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quinoa and spelt crackers
- ½ tsp dried thyme
- 100 g white quinoa
- 100 g spelt flour
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g water
- 50 g macadamia oil
- 25 g linseeds (flaxseeds)
- 45 g sesame seeds
- ½ tsp salt
Hommus
- 1 garlic clove
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 50 - 60 g sun-dried tomatoes
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 20 g lemon juice, (approx. ½ lemon)
- 50 g tahini
- ½ tsp salt
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch paprika, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2187.3 kJ / 520.7 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 50.9 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 762.1 mg
Alternatif tarifler
Coconut and beetroot balls
40min
Dukkah
25 Min
Beetroot salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Carrot cake bliss balls
40min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Hommus
15 Min