Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quinoa and spelt crackers
- ½ tsp dried thyme
- 100 g white quinoa
- 100 g spelt flour
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g water
- 50 g macadamia oil
- 25 g linseeds (flaxseeds)
- 45 g sesame seeds
- ½ tsp salt
Hommus
- 1 garlic clove
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 50 - 60 g sun-dried tomatoes
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 20 g lemon juice, (approx. ½ lemon)
- 50 g tahini
- ½ tsp salt
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch paprika, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2187.3 kJ / 520.7 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 50.9 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 762.1 mg
Alternatif tarifler
Chunky basil pesto dip
10 min
Falafel with beetroot hommus
20min
Hommus
15 Min
Dukkah
25min
Za'atar seasoning
5 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min