Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 150 g roasted salted cashew nuts
- 450 g canned baby beetroot (reserve1 tbsp beetroot liquid), remaining liquid drained
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 spring onion/shallot, trimmed and finely sliced for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 50 g
- Kalori
- 641.9 kJ / 153 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 294.5 mg
Alternatif tarifler
Chunky basil pesto dip
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Rosemary salt
24h 5min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Beetroot salad
10 Min
Apple and ginger paste
6h 15 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Chocolate and anise fruit bark
2u. 20min
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min