Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Curry powder
- 30 g coriander seeds
- 30 g cumin seeds
- 2 tbsp fennel seeds
- 10 cardamom pods
- 5 whole cloves
- 1 cinnamon quill
- 1 tsp whole black peppercorns
Curry sauce, cutlets and rice
- 50 g vegetable oil plus extra for frying
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh coriander, leaves, stalks and roots, plus extra leaves for garnishing
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp ground turmeric
- 400 g coconut cream
- 1 tsp salt
- 1200 g water
- 100 g red lentils
- 8 - 10 lamb cutlets (approx. 800 g)
- 6 fresh curry leaves (optional)
- 300 g white rice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4843.4 kJ / 1153.2 kcal
- Protein
- 46.8 g
- Karbonhidrat
- 67.8 g
- Yağ
- 77.6 g
- Doymuş Yağ
- 37.9 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 707.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Quick massaman beef curry
40min
Curried sausages and lentils
1h
Beef rendang
1h 55 min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Lamb korma
4h
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Coconut lamb curry
2h
Pork vindaloo
2u. 20min
Thai chilli chicken and basil
30min