Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Moroccan spice mix
- 3 tsp ground ginger
- 3 tsp ground coriander
- 3 tsp ground cumin
- 3 tsp paprika
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground nutmeg
Lamb stew
- 750 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (2.5 cm)
- ½ red onion, cut into quarters
- 1 stalk fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 orange, segemented and segments cut into halves
- 2 brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 800 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 stalk fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 230 g couscous
- 150 g dried apricots, cut into pieces (1 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 tbsp flaked almonds
- Greek-style natural yoghurt, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3510.8 kJ / 836 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 17.6 g
- Sodyum
- 823.1 mg
Alternatif tarifler
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Lamb korma
4 Std.
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1小时 35 分钟
Chicken cacciatore
50 Min
Butter chicken
55 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Moroccan chicken with couscous
45 Min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 Min
Beef madras
1hod. 30min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min