Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Moroccan spice mix
- 3 tsp ground ginger
- 3 tsp ground coriander
- 3 tsp ground cumin
- 3 tsp paprika
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground nutmeg
Lamb stew
- 750 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (2.5 cm)
- ½ red onion, cut into quarters
- 1 stalk fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 orange, segemented and segments cut into halves
- 2 brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 800 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 stalk fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 230 g couscous
- 150 g dried apricots, cut into pieces (1 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 tbsp flaked almonds
- Greek-style natural yoghurt, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3510.8 kJ / 836 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 17.6 g
- Sodyum
- 823.1 mg
Alternatif tarifler
Pea and ham soup
2h 20min
Chicken cacciatore
50min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Hunters' stew
1h
Lamb and barley soup
50min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Lamb spezzatino
1h 45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Adobo beef
1h 10 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Mexican chicken stew
40min