Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Moroccan spice mix
- 3 tsp ground ginger
- 3 tsp ground coriander
- 3 tsp ground cumin
- 3 tsp paprika
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground nutmeg
Lamb stew
- 750 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (2.5 cm)
- ½ red onion, cut into quarters
- 1 stalk fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 orange, segemented and segments cut into halves
- 2 brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 800 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 stalk fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 230 g couscous
- 150 g dried apricots, cut into pieces (1 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 tbsp flaked almonds
- Greek-style natural yoghurt, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3510.8 kJ / 836 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 17.6 g
- Sodyum
- 823.1 mg
Alternatif tarifler
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Chicken and prawn noodles
30 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Lamb korma
4h
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Hunters' stew
1 Std.