Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Jakobsmuscheln, frisch und in der Schale
- 75 g weißer Portwein
- 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 1 Schalotte
- 110 g Butter, in Stücken
- 300 g Maronen, gegart, geschält, (Vakuum verpackt)
- 500 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne
- 2 EL Rapsöl
- ½ TL Kaffee, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 Min
Maronencremesuppe
30 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Sauce Béarnaise
40 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Maronencremesuppe
1hod. 30min
Mousse au Chocolat
3hod.
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Kürbissuppe mit Korianderpesto
45 Min
Trüffelrisotto
45 Min