Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Jakobsmuscheln, frisch und in der Schale
- 75 g weißer Portwein
- 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 1 Schalotte
- 110 g Butter, in Stücken
- 300 g Maronen, gegart, geschält, (Vakuum verpackt)
- 500 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Rapsöl
- ½ TL Kaffee, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maronencremesuppe
30min
Vitello Tonnato
48 godz.
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9h
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20 min.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Trüffelrisotto
45 min
Maronencremesuppe
1 godz. 30 min