Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Jakobsmuscheln, frisch und in der Schale
- 75 g weißer Portwein
- 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 1 Schalotte
- 110 g Butter, in Stücken
- 300 g Maronen, gegart, geschält, (Vakuum verpackt)
- 500 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Rapsöl
- ½ TL Kaffee, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Maronencremesuppe
30 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 Min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 godz. 15 min
Vitello Tonnato
48 godz.