Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 3 Schalotten
- 5 - 8 Knoblauchzehen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- 60 g Rotweinessig
-
125
g Rapsöl
veya 125 g Sonnenblumenöl - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 623 kJ / 149 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Putello Tonnato
4h
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 Min
Safran-Aioli
40min
Zitrus-Aioli
10 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Vitello Tonnato
48h
Salsa Roja
20min