Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de champagne
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de cassonade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Sabayon aux raisins
15min
Crème brûlée à la fraise
3 godz. 10 min
Bombes mojito
4h 10min
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45 Min
Soupe de framboise aux litchis
1h 15min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25 Min