Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
L'ananas
- 350 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 30 g de rhum
- 500 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 3018 kJ / 720.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 94.8 g
- Yağ
- 32.8 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min
Tarte Tatin au gingembre
1 Std. 40 Min
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 Std. 15 Min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Saint-honoré au citron
2h 25 min
Pavlova aux figues
4h