Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de crème de whisky, maison ou type Baileys
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 369.4 kJ / 88.9 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Vin chaud aux agrumes
12 Std. 25 Min
Pâté lorrain
15hod. 30min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Confiture de lard
25 min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 Std. 10 Min
Glace amarena
3h 15 min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Vin blanc chaud
12 Std. 25 Min
Liqueur de vin chaud
20 min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Liqueur de whisky
2h