Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g), abgetropft und grob geschnitten (z.B. Mildessa von Hengstenberg)
- 320 g Risottoreis
- 770 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2107 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Risotto mit Sauerkraut
30min
Curry-Möhren-Risotto
50 分钟
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Grünkohlrisotto
40min
Grünkohl-Risotto
50 分钟
Rotkohl-Risotto
50 分钟
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 分钟
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Mangoldrisotto
50 分钟
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Spinat-Frittata
1h