Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 Dose Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g), abgetropft und grob geschnitten (z.B. Mildessa von Hengstenberg)
- 320 g Risottoreis
- 770 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2107 kJ / 503 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.5 g
Alternatif tarifler
Grünkohlrisotto
40min
Grünkohl-Risotto
50 min
Grünkohl-Risotto
40min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig
20min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Risotto mit Sauerkraut
30min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 min
Erbsen-Risotto
50 min