Sauerkraut-Risotto

Sauerkraut-Risotto

4.2 365 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • Sauerkraut (Abtropfgew. 285 g), abgetropft und grob geschnitten (z.B. Mildessa von Hengstenberg)
    1 Dose
  • Risottoreis
    320 g
  • Wasser
    770 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Zucker
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Schmand
    200 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 9 g
Kalori 2107 kJ / 503 kcal
Yağ 21 g
Lif 3.5 g
Karbonhidrat 67 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...