Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung
-
250
g Hirse
veya 250 g Bulgur - 1200 g Wasser
- 6 - 12 Wirsingblätter (6 große oder 12 kleinere Blätter)
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g frische Pilze (z.B. Champignons, Waldpilze, Shiitake)
- 20 g Butter
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer
Pilzsauce
- 30 g Butter
- 80 g Sahne
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45min
Linsenbraten
1h 50min
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1h
Knusprige Auberginen auf Creme-Kohlrabi
1h
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Wirsingfrikadellen
1 godz. 20 min
Buchweizen-Crêpes mit Lupinenmehl und buntem Gemüse
30min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1h 10min
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1h
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1 godz. 40 min
Linsenbraten mit Zwiebelsauce und Rosenkohl
9h 45 min