Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 120 g di fagiolini verdi freschi, mondati
- 320 g di riso Parboiled (cottura 14 minuti)
- 120 g di Gorgonzola a pezzi (2 cm), a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 dk
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35 Min
Budino uova e latte al caramello
1sa 30 dk
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min
Riso in cagnone
45 dk
Tagliatelle salsiccia e peperoni
35 Min
Pane pesto e pomodori
3h 55min
Tagliatelle di nonna Marietta
1sa
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1h 55min
Risotto ai quattro formaggi
40 dk