Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle dorate, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 70 g di passata di pomodoro
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di ceci e castagne
1 godz. 20 min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Involtini filanti al cavolo rosso
1 Std. 15 Min
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Zuppa di farina e Gruviera
1 Std. 15 Min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Condimento ai carciofi veloce
10 Min
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min