Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 1 Birne (200 g), in Würfeln (1 cm)
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Risotto mit Birnen
55min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 λεπτ.
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 λεπτ.
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35 λεπτ.
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 λεπτ.
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 λεπτ.
Maronenrisotto
30 λεπτ.
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 λεπτ.
Lachs mit Zitronenrisotto
40 λεπτ.
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min