Lachs-Fenchel-Risotto

Lachs-Fenchel-Risotto

4.5 462 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Fenchel in Stücken
    150 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Risottoreis
    320 g
  • Weißwein
    100 g
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • geriebene Zitronenschale unbehandelt
    1 EL
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücken (3 cm)
    350 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Dill abgezupft
    1 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 28 g
Kalori 2605 kJ / 618 kcal
Yağ 25 g
Lif 1.9 g
Karbonhidrat 67 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...