Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gebackene Tomaten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 6 Zweige Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Olivenöl
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
Walnuss-Risotto und Fertigstellung
- 80 g Walnusshälften
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli oder Arborio (12-15 Minuten Garzeit)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Zucchini
40 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Rucola-Feta-Risotto
40 min
Kürbisrisotto
55 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 min
Maronenrisotto
30 Min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10 Min