Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gebackene Tomaten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 6 Zweige Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Olivenöl
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
Walnuss-Risotto und Fertigstellung
- 80 g Walnusshälften
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli oder Arborio (12-15 Minuten Garzeit)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2767 kJ / 661 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Rucola-Risotto
35min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35min
Cashew-Basilikum-Pesto
10 dk
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min
Rucola-Feta-Risotto
40min