Uyumlu sürümler
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinierter Lachs
- 20 g Dill, abgezupft
- 120 g grobes Salz
- 80 g Zucker
- 15 g Wodka
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lachsfilet, frisch, mit Haut (ca. 300 g)
Zitronen-Dill-Creme
- 100 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 20 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Bund Dill, abgezupft
Buchweizen-Blinis
- 100 g Buchweizen-Mehl
- 150 g Wasser
- 1 TL Backpulver
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Butter zum Braten
Garnierung und Fertigstellung
- 35 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 15 g weißer Balsamessig
- 10 g Honig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3831 kJ / 902 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Artischockensuppe (vegan)
1 Std.
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Krabbencocktail
30min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1 Std. 20 Min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 Std.
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Reh-Dumplings mit Pak Choi
1 Std.