Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g salsa
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 150 g vinho branco
- 30 g azeite
- 1 limão, só a raspa
- 2 c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- ½ c. chá de piripíri em pó (isteğe bağlı)
- 200 g azeitonas verdes s/ caroço
- 800 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) s/ casca, cortada em rodelas
- 400 g lombo de bacalhau fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango à francesa
35 Min
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25 min
Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão
30 min
Salada de batatinhas e truta
35 Min
Salada de coelho
15min
Salada de bacalhau com orzo
45 Min
Besugo grelhado com salada de feijão-frade
30 min
Massa com coelho
55 Min
Salmão à portuguesa
45 Min
Douradas com crumble de avelã e bulgur de legumes
1j
Cavala à tanoeiro - TM31
50 menit
Polvo no forno com risoto de grelos
1 Std. 40 Min