Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinada
- 800 g borrego limpo cortado em cubos
- 20 g azeite
- 1 c. sopa de colorau
- 2 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 2 pés de salsa
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Guisado
- 800 g batata nova s/ casca
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 100 g cebola
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 10 cebolinhas novas
- 2 c. sopa de mostarda
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Protein
- 42.1 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 63.8 g
- Doymuş Yağ
- 23.4 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 470.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada de Borrego
1h 10min
Feijoada
1h 10min
Ensopado de Borrego
3 Std.
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Chanfana de borrego
24h
Borrego mediterrânico
10h
Caldeirada de cabrito
2 Std. 50 Min
Pernas de frango guisadas com feijão
4 Std. 35 Min
Ensopado de borrego
1h
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Lombinho de porco com couves-de-bruxelas e batatinhas novas
1h 20min
Lombo de porco com molho agridoce
13 Std.