Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinada
- 800 g borrego limpo cortado em cubos
- 20 g azeite
- 1 c. sopa de colorau
- 2 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 2 pés de salsa
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Guisado
- 800 g batata nova s/ casca
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 100 g cebola
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 10 cebolinhas novas
- 2 c. sopa de mostarda
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Protein
- 42.1 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 63.8 g
- Doymuş Yağ
- 23.4 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 470.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Grão à alentejana
1 Std. 15 Min
Xarope de cenoura da avó Rina
96 Std.
Caldo de borrego com hortelã
50 Min
Ensopado de borrego
1 Std.
Escabeche de bacalhau
30 Min
Poejada
45 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25h
Guisado de frango com chouriço e grão
40 Min
Ensopado de cabrito
40 Min
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Sopa de peixe alentejana
40 Min