Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinada
- 800 g borrego limpo cortado em cubos
- 20 g azeite
- 1 c. sopa de colorau
- 2 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 2 pés de salsa
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Guisado
- 800 g batata nova s/ casca
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 100 g cebola
- 20 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 10 cebolinhas novas
- 2 c. sopa de mostarda
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Protein
- 42.1 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 63.8 g
- Doymuş Yağ
- 23.4 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 470.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guisado de frango com chouriço e grão
40 min
Coelho com feijoca e arroz
1h 10min
Frango com quiabo
50min
Ensopado de borrego
1h
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Pernas de frango guisadas com feijão
4 godz. 35 min
Douradas com açorda de coentros
45 min
Caldo de borrego com hortelã
50min
Ensopado de cabrito
40 min
Caldeirada de cabrito
2 Std. 50 Min
Peru com bacon e batatas
1 godz. 45 min
Borrego guisado com batatinha nova
55min