Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g amêijoas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ dourar
- 350 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- 50 g pimento vermelho em conserva cortado em pedaços
- 1 piripíri
- 300 g esparguete fino
- 250 g miolo de vieira
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2234.4 kJ / 534 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1593.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amêijoas à Bulhão Pato
2ωρ. 40 λεπτ.
Sapateiras gratinadas
40 min
Camarões à guineense
25 min
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1h 10min
Arroz de marisco
45 min
Arroz de tomate
30 min
Petit Gateaux de frutos secos e chocolate
25 min
Arroz de amêijoas à algarvia
2 Std. 30 Min
Linguini com camarão e cogumelos
40 min
Roupa velha
25 min
Linguini com amêijoa
40 min
Arroz de polvo
1 godz. 15 min