Cihazlar ve Aksesuarlar
Tarte tatin
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
8 portions
Malzemeler
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
cold water50 g
-
sea salt1 pinch
Caramel and filling
-
caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, cut into pieces70 g
-
water1030 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Granny Smith apples peeled and cut into sixths (see Tips)8
-
vinegar1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
23.9 mg
Protein
3.1 g
Kalori
1535.7 kJ /
367 kcal
Yağ
17.7 g
Lif
3.1 g
Doymuş Yağ
11 g
Karbonhidrat
49.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3sa 40 dk
Classic madeleines
24sa 30 dk
Quiche Lorraine
45 dk
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6sa 25 dk
Soft Cake with Salted Caramel
1sa 40 dk
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1sa 30 dk
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11sa 10 dk
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4sa 30 dk
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 dk
Paris Brest
6sa 40 dk
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24sa 30 dk
Lemon meringue tart
2sa 30 dk