Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 40.5 g
- Doymuş Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 738.7 mg
Alternatif tarifler
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Rose Harissa
20 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 godz. 20 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Duck foie gras
24h
Thandi
5min
Tomato Chutney
20 min