Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Asparagus and potatoes
- 600 g water
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch sugar
- 5 g unsalted butter
- 700 - 750 g new baby potatoes (see Tips)
- 1000 - 1500 g white asparagus, trimmed (see Tips)
Hollandaise sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g freshly squeezed lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2308.1 kJ / 551.7 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 40.5 g
- Doymuş Yağ
- 24.4 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 738.7 mg
Alternatif tarifler
Hollandaise Sauce
15min
Barbecue Hollandaise
20min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Cholent
4h 50 min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15 min
Classic Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min