Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crème pâtissière
- 375 g milk
- 15 g unsalted butter
- 3 eggs
- 30 g white sugar
- 75 g cornflour
Hazelnut praline paste
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Choux pastry & Hazelnut cream
- 150 g water
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- 2 tsp white sugar
- 120 g plain flour
- 4 eggs, 1 egg lightly beaten
- 230 g pouring (whipping) cream
Glaze & assembly
- 10 g soft brown sugar
- 85 g icing sugar, plus extra for dusting
- 1 tsp natural vanilla extract
- 25 - 30 g hot water (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2287.7 kJ / 544.7 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 34.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 98.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Choux pastry
2 Std.
Crème anglaise
15min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Crème pâtissière
15min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Crème Pâtissière
15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Churros
40 Min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min