![Far Breton with prunes Far Breton with prunes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6CFBE26E-14AF-4F3B-9AAE-4E9A3B2DF406/Derivates/CD39E228-1BDB-420E-975A-2F559A0E0573.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g pitted prunes
- 50 g dark rum
- butter, for greasing
- 100 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 4 eggs
- 500 g full cream milk
- 1 pinch sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1081.3 kJ / 257.4 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 42.1 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 84.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Peach and plum upside-down cake
50min
Poppy seed strudel
3sa 15 dk
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1j
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1j
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Almond and pear tart
40min