Cihazlar ve Aksesuarlar
Far Breton with prunes
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
8 portions
Malzemeler
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
84.3 mg
Protein
8.1 g
Kalori
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Yağ
6.1 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
42.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Desserts
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Poppy seed and apple cake
2sa 10 dk
Fig and apricot tea bread
1sa 30 dk
Apple cake
1sa
Halva semifreddo
7sa 30 dk
Leek and ham tart
1sa 55 dk
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30sa 25 dk
White bean purée and anchovy on crostini
45 dk
Kale, sprouts and red cabbage salad
4sa 35 dk
Black tahini banana bread
1sa 20 dk
Strawberry and meringue semifreddo
12sa 15 dk
Cardamom and lime syrup cake
1sa 35 dk
Apple and date cake
1sa 30 dk