Cihazlar ve Aksesuarlar
Far Breton with prunes
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
8 portions
Malzemeler
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
84.3 mg
Protein
8.1 g
Kalori
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Yağ
6.1 g
Lif
3.4 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
42.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Desserts
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gougère puffs with salmon mousse
25sa 35 dk
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4sa 20 dk
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 dk
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 dk
Peas and jamon
40 dk
Pear and chocolate frangipane
2sa
Pistachio cheesecakes with mango
2sa 30 dk
Haupia Pie
3sa
Brutti ma buoni
4sa 40 dk
Baked cherry crumble cheesecake
1sa 25 dk
Gratin dauphinois
50 dk
Torta caprese (flourless almond cake)
2sa