Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- le zeste d'½ citron vert non traité
- 15 g d'huile végétale
- 1 piment oiseau frais (isteğe bağlı)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 600 g de filets de poisson blanc à chair ferme (turbo, colin ou aiglefin par exemple)
- 200 g de tomates, détaillées en dés
- 150 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 818 kJ / 195 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 4.8 g
Alternatif tarifler
Rougail de poisson
40 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
55min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Osso-buco de lotte
45 Min
Curry de poisson
45 Min
Poisson au curry
55min
Cocotte thaïe
45 Min
Poisson sauce aigre-douce
50min
Osso-buco de cabillaud
45 Min