
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Stewed rhubarb and raspberries
- 300 g rhubarb cut into pieces (4 cm)
- 100 g frozen raspberries
- 140 g caster sugar
- 1 orange juice only
- 20 g lemon juice
- 1 vanilla bean cut into halves lengthways and seeds removed
Bread and butter pudding
- butter for greasing
- 12 slices fruit bread day-old (approx. 750 g - see Tips)
- 1 orange zest only, no white pith
- icing sugar for dusting
- 50 g rhubarb thinly sliced (½ cm)
- 4 eggs
- 160 g full cream milk
- 220 g pouring (whipping) cream
- 50 g brandy
- 50 g caster sugar
- raw sugar for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 779.2 kcal / 3272.8 kJ
- Protein
- 24.4 g
- Yağ
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 94.8 g
- Lif
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Sodyum
- 339.6 mg