Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra to grease
- 150 g white sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 1 pinch sea salt
- 400 g plain flour
- 3 tsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut into pieces (see Tips)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, lightly beaten, to brush
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2863.4 kJ / 684.4 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 115.6 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 169.4 mg
Alternatif tarifler
Traditional Apple pie
1h 30 min
Classic lemon tart
3h 10 min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Choux pastry
2 godz.
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30 min
Focaccia
2h 5 min
Apple cake
1 Std.
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Profiteroles
2 godz.
Quince paste
4h 10 min
Delicious lemon pudding
55 min
Meringues
5h