Cihazlar ve Aksesuarlar
Quince tart
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
8 portions
Malzemeler
Pastry
-
unsalted butter at room temperature, plus extra to grease200 g
-
white sugar150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
egg1
-
egg yolk1
-
sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder3 tsp
Filling
-
quince paste cut into pieces (see Tips)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white lightly beaten, to brush1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
169.4 mg
Protein
6.8 g
Kalori
2863.4 kJ /
684.4 kcal
Yağ
21.8 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
13.3 g
Karbonhidrat
115.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Peach and plum upside-down cake
50 dk
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 dk
Prune jam
55 dk
Focaccia
2sa 5 dk
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2sa 20 dk
Quince paste
4sa 10 dk
Feijoa celebration cake
1sa 30 dk
Traditional Kaiser rolls
26sa 35 dk
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 dk
Cherry clafoutis
1sa 5 dk
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2sa 30 dk
Tuna dip
15 dk