Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce béchamel
- 60 g de farine de blé
- 40 g de beurre demi-sel
- 500 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à café rase de noix de muscade en poudre (isteğe bağlı)
- 8 vol-au-vent de grande taille, prêts à garnir
La farce
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de vin blanc sec
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1299.4 kJ / 311.4 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 23.9 g
- Yağ
- 20.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burgers de dinde
1h 25min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
La fondue aux trois fromages
4h 35 min.
Casserole duchesse aux légumes
Değerlendirme yok
Muffins de spaghetti
55min
Vol-au-vent aux quenelles
30min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 35 Min
Linguine aux langoustines et au citron
20min
Crostini aux champignons et Fontina
35 min
Tartelette poulet-asperge
1 godz. 35 min
Bouchée à la reine
55min