橙汁燒雞

橙汁燒雞

3.0 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 去皮雞胸肉 切塊(約3公分)
    400 克
  • 香吉士 取果肉和皮屑
    1 顆
  • ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    2 茶匙
  • 太白粉
    2 ½ 茶匙
  • 柳橙汁
    150 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 45.2 g
Kalori 1178 kJ / 281 kcal
Yağ 6.9 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 7.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...