Cihazlar ve Aksesuarlar
橙汁燒雞
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
去皮雞胸肉 切塊(約3公分)400 克
-
香吉士 取果肉和皮屑1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
太白粉2 ½ 茶匙
-
柳橙汁150 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
45.2 g
Kalori
1178 kJ /
281 kcal
Yağ
6.9 g
Lif
1.2 g
Karbonhidrat
7.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
快速晚餐
10 Tarif
Tayvan
Tayvan