Cihazlar ve Aksesuarlar
雙瓜燉排骨
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
6 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
豆豉5 克
-
薑 切片10 克
-
排骨 切段(約5公分)300 克
-
青木瓜 切塊200 克
-
水50 克
-
南瓜肉 切塊200 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.359 g
Kalori
493 kJ /
117 kcal
Yağ
6.674 g
Lif
0.958 g
Karbonhidrat
7.372 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan