Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 克 豬小排, 切塊(3公分),劃刀
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 太白粉
- 3 顆 紅蔥頭
- 3 粒 蒜頭
- 3 大匙 油
- 10 克 薑, 切片
- 1 根 新鮮紅辣椒, 切段
- ½ 顆 洋蔥 ,切塊
- 1 大匙 豆豉 ,以熱水泡開並保留水
- 1 大匙 米酒
- ½ 顆 青椒, 切片(三角片狀)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 人份
- Kalori
- 2133 kJ / 509 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Karbonhidrat
- 11.13 g
- Yağ
- 36.73 g
- Lif
- 1.79 g