Cihazlar ve Aksesuarlar
豉椒炒排骨
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
2 人份
Malzemeler
-
豬小排 切塊(3公分),劃刀300 克
-
醬油1 大匙
-
太白粉1 大匙
-
紅蔥頭3 顆
-
蒜頭3 粒
-
油3 大匙
-
薑 切片10 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
洋蔥 切塊½ 顆
-
豆豉 以熱水泡開並保留水1 大匙
-
米酒1 大匙
-
青椒 切片(三角片狀)½ 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 2 人份
Protein
28.5 g
Kalori
2133 kJ /
509 kcal
Yağ
36.73 g
Lif
1.79 g
Karbonhidrat
11.13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
小館風情
10 Tarif
Tayvan
Tayvan