Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
- 800 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 烹大師鰹魚粉
- 2 茶匙 醬油
- 1 小撮 胡椒粉
- 100 克 豬絞肉 (isteğe bağlı)
- 30 克 新鮮香菇 ,切片
-
6
隻 生白蝦仁
veya 6 根 蟹肉棒 ,切段 - 30 顆 冷凍青豆 (25克)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.2 g