豉椒雞丁

豉椒雞丁

1.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    30 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 20 克
  • 豆豉醬 (自製)
    100 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以滾水川燙
    600 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) (小型),略拍扁
    10 克
  • 綠蘆筍 切段
    50 克
    50 克 豌豆莢
  • 切蔥花
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 165.7 mg
Protein 28 g
Kalori 1919.6 kJ / 459.3 kcal
Yağ 33.4 g
Lif 4.1 g
Doymuş Yağ 144.5 g
Karbonhidrat 10 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...