豉椒雞丁
TM5 TM6

豉椒雞丁

1.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 克 蒜頭
  • 30 克 紅蔥頭
  • 20 克 油
  • 100 克 豆豉醬 (自製)
  • 30 克 紹興酒
  • 600 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 10 克 新鮮紅辣椒 (小型),略拍扁 (isteğe bağlı)
  • 50 克 綠蘆筍 ,切段
    veya 50 克 豌豆莢
  • 10 克 蔥 ,切蔥花

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
1919.6 kJ / 459.3 kcal
Protein
28 g
Karbonhidrat
10 g
Yağ
33.4 g
Doymuş Yağ
144.5 g
Lif
4.1 g
Sodyum
165.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler