Cihazlar ve Aksesuarlar
豉椒雞丁
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭30 克
-
紅蔥頭30 克
-
油20 克
-
豆豉醬 (自製)100 克
-
紹興酒30 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以滾水川燙600 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片50 克
-
新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) (小型),略拍扁10 克
-
50 克 豌豆莢綠蘆筍 切段50 克
-
蔥 切蔥花10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
165.7 mg
Protein
28 g
Kalori
1919.6 kJ /
459.3 kcal
Yağ
33.4 g
Lif
4.1 g
Doymuş Yağ
144.5 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚私房菜
6 Tarif
Tayvan
Tayvan