Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 克 蒜頭
- 30 克 紅蔥頭
- 20 克 油
- 100 克 豆豉醬 (自製)
- 30 克 紹興酒
- 600 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 (小型),略拍扁 (isteğe bağlı)
-
50
克 綠蘆筍 ,切段
veya 50 克 豌豆莢 - 10 克 蔥 ,切蔥花
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1919.6 kJ / 459.3 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 33.4 g
- Doymuş Yağ
- 144.5 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 165.7 mg