Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 橄欖油
- 100 克 培根 ,切段(約3公分)
- 600 克 小牛肩肉 ,切塊(約2.5公分)
- 15 克 奶油
- 10 克 蒜頭 ,拍扁
- 250 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 20 克 蕃茄醬
- 15 克 麵粉
- 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 100 克 西洋芹 ,切塊(約2公分)
- 1 茶匙 乾燥百里香
- 1 片 乾燥月桂葉
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ¾ - 1 茶匙 鹽 (依個人口味調整)
- 440 克 黑啤酒
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1946.2 kJ / 505.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 3.3 g