
Uyumlu sürümler
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 323 kcal / 1353 kJ
- Protein
- 5 g
- Yağ
- 19 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Lif
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Sodyum
- 117 mg