Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
TM6 TM5 TM31

Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb

3.6 ( 9 değerlendirme )

Malzemeler

Ginger Crumb and Panna Cotta

  • 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
  • 250 g whipping cream
  • 250 g plain yoghurt
  • 60 g caster sugar
  • 4 gelatine leaves
  • water for soaking
  • 1 vanilla pod
  • neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing

Rhubarb Compote

  • 1 orange thin peelings of skin and juice
  • 250 g rhubarb cut in pieces (2 cm)
  • 50 g caster sugar

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
323 kcal / 1353 kJ
Protein
5 g
Yağ
19 g
Karbonhidrat
33 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
11 g
Sodyum
117 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler