Cihazlar ve Aksesuarlar
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Hazırlık 5 dk
Toplam 6sa 25 dk
6 portions
Malzemeler
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
117 mg
Protein
5 g
Kalori
1353 kJ /
323 kcal
Yağ
19 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
11 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Calendar 2022
12 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Brandy Butter
10 min
Brandy Sauce
10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Hollandaise Sauce
15 min
Rhubarb Fool
1 h 10 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Lemon Posset
2 h 40 min
Orange and Pear Pavlova
5 h
Sticky Toffee Puddings
1 h
Gooseberry Curd
1 h
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 h 15 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min