![Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/54cb09ed-55a0-4190-a837-8d50379d527b/Derivates/9cb27feb-8157-4158-b562-620761f43ed8.jpg)
Uyumlu sürümler
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ginger Crumb and Panna Cotta
- 80 g ginger biscuits (eg. Ginger Nut)
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g caster sugar
- 4 gelatine leaves
- water, for soaking
- 1 vanilla pod
- neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
- 1 orange, thin peelings of skin and juice
- 250 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 50 g caster sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1353 kJ / 323 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 117 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhubarb Crumble
55 min
Mornay Sauce
15 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Brandy Butter
10 min
Custard
15 min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 godz. 30 min
Lemon Posset
2h 40min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Rhubarb Fool
1h 10min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min