Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 35.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce spada al salmoriglio
5min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Triglie in salsa piccante
30 dk
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Alici alla Reggina
45 dk
Spigole all'acqua pazza
30 dk
Baccalà alla ligure
1sa
Alici ripiene al Varoma
50 dk
Carciofi ripieni
50 dk
Turbanti di spigola e arancio
1sa
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 dk