Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 35.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Insalata di calamari
55 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Carciofi romani gratinati
45 Min
Calamari cipolle e patate
50 min
Calamari alla napoletana
40 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Carciofi ripieni
50 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Calamari in umido
55 Min