Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filetti di sgombro (1000 g circa), puliti, deliscati e aperti a libro
- 300 g di acqua
- 300 g di aceto di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 0.2 g
- Yağ
- 35.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi ripieni
50min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Orata al sale
40 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Dentice agli agrumi
45 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Alici alla Reggina
45 min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min