Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo
- ½ cucchiaino di zucchero
- 3 pizzichi di origano secco
- 3 pizzichi di timo secco
- 2 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 8 pomodori secchi
- 80 g di pecorino a pezzi (1 cm)
- 280 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 4 tuorli
- 4 seppie pulite (1000 g circa)
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 62.4 g
- Yağ
- 26.5 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Sformatini di asparagi
45min
Involtini mare e monti
1 Std. 10 Min
Insalata di pollo e carciofi all'arancia
50min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Baccalà gratinato
1hod.
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Pescatrice ai pomodorini
1hod.
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Coda di rospo con verdure
40min
Baccalá alle olive
25 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min