Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
- 320 g di patate, pelate e a fette sottili (2 mm circa)
- 160 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 18.1 g
- Yağ
- 27.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà al forno con broccoli
1h 30 min
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalá alle olive
25 min
Zuppa di baccalà
1h