Insalata di farro con fagiolini, pomodori e calamaretti

4.0 5 değerlendirme
Hazırlık 20sa
Toplam 1sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 13 g di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 200 g fagiolini verdi freschi o congelati
  • 400 g di calamari interi piccoli puliti ed eviscerati
  • 1000 g di acqua
  • 250 g di farro perlato (cottura 20-25 minuti), sciacquato
  • 80 g di olive verdi denocciolate
  • 200 g di pomodori ciliegino in quarti

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 1154.2 mg
Protein 26.4 g
Kalori 2150.9 kJ / 514.1 kcal
Yağ 23.5 g
Lif 9.5 g
Doymuş Yağ 3.8 g
Karbonhidrat 53.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...