Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Rinderfiletsteak am Stück
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
-
50
g Butterschmalz
veya 50 g Öl - 80 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 120 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 300 g Champignons, große halbiert
- 25 g Paniermehl
- 1 Pck. Blätterteig aus dem Kühlregal (24 x 42 cm), z.B. von Tante Fanny
- 1 Ei, getrennt
- 1 EL Milch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
50 min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Sauce Béarnaise
40min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Spargelquiche
1 godz. 15 min
Vitello Tonnato
48h
Piccata Milanese
30 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Schweinefilet alla Toscana
50 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h