Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Rotwein, trocken
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 EL Oregano
- 1 TL Rosmarin
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rinderfilet
- Öl zum Braten
- Feldsalat zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 871 kJ / 208 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Graved Lachs
48h
Steaksauce
25min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1u. 20min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1u.
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1u.