Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Rotwein, trocken
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 EL Oregano
- 1 TL Rosmarin
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rinderfilet
- Öl zum Braten
- Feldsalat zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 871 kJ / 208 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seeteufel in Sauce
1h
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 dk
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 dk
Sizilianischer Garnelensalat
40 dk
Garnelencocktail
30 dk
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 dk
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 dk
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Graved Lachs
48h
Riesengarnelen in Cognac
20 dk
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 dk
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h