Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 3 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Ricotta
- 1 Ei
- 120 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
- Wasser zum Befeuchten und Kochen der Ravioli
- 1 TL Salz zum Kochen der Ravioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1708 kJ / 408 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2u.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Steinpilz-Ravioli
1u. 20min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30 min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1u.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1u.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Nudelteig ohne Ei
1h 35min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Nudelteig
1u.