Risottata met asperges, broccoli en champignons

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porties

Malzemeler

  • Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)
    40 g
  • knoflookteentje in dunne plakjes gesneden
    1
  • paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • olijfolie
    20 g
  • groene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)
    100 g
    100 g diepgevroren sperziebonen
  • broccoliroosje
    150 g
  • verse champignons in vier gesneden
    100 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    300 g
  • zoete paprikapoeder (isteğe bağlı)
    1 tl
  • water
    400 g
  • groentebouillon poeder
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • spaghettini kooktijd (8-9 minuten)
    300 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 612 mg
Protein 16.8 g
Kalori 1897.6 kJ / 453.6 kcal
Yağ 7.8 g
Lif 14 g
Doymuş Yağ 1.6 g
Karbonhidrat 87.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...