Cihazlar ve Aksesuarlar
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
15 rolls
Malzemeler
-
cream crackers6 pieces
-
fresh water chestnuts peeled150 g
-
carrot cut into 550 g
-
shallots peeled50 g
-
500 g minced chickenminced pork500 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
cooking oil plus extra for brushing1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
egg1
-
dried bean curd sheets cleaned with wet kitchen towel15 pieces
-
water1015 g
-
cooking oil plus extra for greasing200 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 roll
Sodyum
197.3 mg
Protein
6.5 g
Kalori
1001.7 kJ /
239.4 kcal
Yağ
22.7 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
4.9 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
There is always Room at our Table
36 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Nenhuma avaliação
Steamed Tapioca Kuih
50min
Sesame Crème
10min
Black sesame cream soup
15min
Mustard Green Rice
35min
Radish cakes
1h 5min
Mushroom Beef Balls
50min
Pork Balls
20min
Chicken noodle soup
1h 35min