Slow Cooked Kalbsbeinscheibe mit Safran-Risotto

Slow Cooked Kalbsbeinscheibe mit Safran-Risotto

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

Kalbsbeinscheibe
  • Petersilienblatt
    5 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zitronenschale, gerieben
    2 TL
  • Stangensellerie in Stücken (4 cm)
    30 g
  • Karotte in Stücken (4 cm)
    70 g
  • Zwiebel geviertelt
    150 g
  • Olivenöl
    65 g
  • Kalbsbeinscheiben (je ca. 230 g)
    4
  • starkes Mehl zum Bemehlen
  • Butter
    25 g
  • Weiβwein trocken
    50 g
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prise
  • passierte Tomaten
    150 g
  • flüssige Feischbrühe
    300 g
Safran-Risotto
  • Schalotte halbiert
    30 g
  • Butter
    40 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio, Kochzeit 14 Minuten)
    320 g
  • Weiβwein trocken
    100 g
  • flüssige Feischbrühe
    750 g
  • Safranpulver
    1 - 2 Prise
  • Salz
    5 g
  • Parmesan gerieben
    40 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1854 mg
Protein 114 g
Kalori 6327 kJ / 1512 kcal
Yağ 79 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 29 g
Karbonhidrat 79 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...