Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna-Cotta
- 500 g Halbrahm
- 30 g Zucker
- 2 Blätter Gelatine, ca. 5 Minuten in kaltem Wasser eingeweicht, abgetropft
- 50 g weisse Schokolade, in Stücken (2 cm)
Passionsfrucht-Sauce
- 100 g Orangensaft
- 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 2 EL Honig, flüssig
- 4 Passionsfrüchte, halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst
Anrichten
- 20 g weisse Schokolade (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2139 kJ / 513 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 38 g
Alternatif tarifler
Luzerner Lebkuchen
55min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Rüeblitorte
1h 10 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50 min
Panna cotta
6h 15min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3h 15min
Getränkter Zitronencake
1hod. 30min
Bündner Capuns
35min
Aargauer Rüeblitorte
2hod.
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Toblerone®-Mousse
3h 10min