Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 400 g Freiburger Vacherin, in Stücken (3 cm)
- 2 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 200 g Weisswein, trocken
- 15 g Kirsch, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Paprika edelsüss, gemahlen
- 700 g Weissbrot, in Würfeln (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Käsewähe
50 min
Älpler Magronen
45 Min
Knöpfli
50 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Älpler Magronen
45 Min
Chäsfondue
20 Min
Knöpfli
50 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Berner Rösti
40 min
Chügelipastetli
30 min
Süssmostcreme
4 godz. 15 min